Kan ik een bedrijfsprofiel verwijderen?

Gepubliceerd op · Bijgewerkt op

Kan ik een bedrijfsprofiel verwijderen?

Ja. Ga naar Bedrijfsprofielen → menu met de drie puntjes → Verwijderen.

In het kort

  • Alleen het profiel wordt verwijderd, niet je eerdere conversies.
  • Je kunt het profiel niet meer kiezen bij nieuwe conversies.
  • SEPA XML-bestanden die je eerder hebt gemaakt, behouden de profielgegevens van het moment van de conversie.

Wanneer verwijder je een profiel?

  • Het bedrijf is opgeheven.
  • Je btw-nummer is gewijzigd (fusie, herstructurering): maak een nieuw profiel aan en verwijder het oude.
  • Je hebt bij het aanmaken een fout gemaakt: pas het profiel aan of verwijder het.

Conclusie

Verwijderen is definitief, maar bestanden die je al hebt gemaakt blijven intact.


Veelgestelde vragen

Verlies ik mijn geschiedenis als ik een profiel verwijder?
Nee. De conversiegeschiedenis bewaart de profielgegevens zoals ze waren op het moment van de conversie.
Kan ik een profiel archiveren in plaats van verwijderen?
Op dit moment niet, maar je kunt het gewoon ongebruikt laten staan.
Kan ik het verwijderen ongedaan maken?
Nee. Twijfel je, pas het profiel dan aan in plaats van het te verwijderen.

Check gratis elk IBAN

Probeer het nu →
Had je iets aan dit artikel?

Gerelateerde artikelen

Op mobiel zie je de eerste vier.